Behind Her Eyes, un nou mini-serial extrem de captivant

Adaptat dupa best-seller-ul cu acelasi nume al lui Sarah Pinborough, Behind Her Eyes a ajuns pe Netflix. Cu acest thriller psihologic, spectatorii in cautare de rasturnari de situatie imprevizibile, vor fi cu siguranta satisfacuti.

Un mini- serial din sase episoade, Behind Her Eyes are toate sansele sa se impuna drept un thriller de succes pentru inceputul anului. Este vorba despre un thriller foarte misterios creat de catre Steve Lightfoot, scenaristul majoritatii scenelor din Hannibal.

Eroina, Louise, este o mama singura care devine amanta patronului sau David, un psihiatru casatorit. Ea o cunoaste si pe sotia acestuia, Adele, pe care ajunge sa o simpatizeze.

Aceasta intriga de vodevil, ascunde de fapt, multe manipulari. David pare sa minta. Adele incearca sa para o sotie perfecta, dar pare extrem de vulnerabila in fata sotului sau. Sau poate ca este vorba doar despre o ispitire? In orice caz, Louise ajunge sa se intrebe oare cu ce motiv acest cuplu a invitat-o sa faca parte din viata lor.

Trailerul dezvaluit de Netflix dezvaluie si el o mister si suspansul este la maximum. Dificil deci de spus cine devine adevarata amenintare in acest serial cu o estetica extrem de ingrijita.

Sotul pshiatru, ne duce bineinteles, cu gandul la Hannibal Lecter, mereu gata sa isi manipuleze pacientii si sa disimuleze faptul ca este un serial kikler. In ceea ce o priveste pe sotia sa, care para fragila, dar care ascunde secrete, aceasta ne duce cu gandul la eroina din Gone Girl.

Intriga se pare ca functioneaza in jurul unui triunghi amoros devastator si foarte bogat in surprize. Eroina este prinsa in capcana aparentelor inselatoare si incepe sa piarda teren.

Minciuni, tradari… si un final imprevizibil. In serial avem de-a face cu un joc permanent de-a soarecele si pisica unde rolurile vor fi constant schimbate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *