Carnival Row – primele informații despre continuarea acestui serial

Daca ai adorat pur si simplu primul sezon al serialului Carnival Row difuzat de Amazon Prime Video atunci cu siguranta esti incantat sa afli ca sezonul 2 urmeaza sa fie difuzat curand. Ii vei regasi pe zana Vignette (Cara Delevigne) si pe detectivul Philo (Orlando Bloom) intr-o serie de noi aventuri. Insa ce aventuri noi ii asteapta pe eroii nostri preferati ? Vei afla chiar acum.

Abia a inceput sa fie difuzat din data de 30 august pe Amazon Prime Video ca s-a anuntat ca serialul Carnival Row va beneficia de un sezon cu numarul 2. Trebuie sa spunem ca trailerul sumbru cu cei doi eroi principali a dat tonul acestui serial dark si fantastic. Insa ce se va intampla cu Rycroft Philostrate (Orlando Bloom) si Vignette Stonemoss (Cara Delevigne) acum ca formeaza din nou un cuplu, ca ancheta a fost rezolvata si ca secretele detectivului au fost dezvaluite si comploturile puse la cale de Piety au fost dejucate?

Producatorii serialului Carnival Row, Travis Beachman si Marc Guggenheim au dat cateva detalii cu privire la acest nou sezon pentru Entertainment Weekly. Au amintit pentru inceput scena finala cu Philo care o regaseste pe Vignette si alege dragostea (drept urmare lumea zanelor in detrimentul celei umane). Probabil una din cele mai mari schimbari cu care vine acest serial, care incepe odata cu ultimul episod al primului sezon.

Philo si Vignette vor intampina o multime de alte probleme. Dupa mai multe crime si conspiratii, detectivul si zana vor avea parte de o multime de alte aventuri, de numeroase rasturnari de situatie. Viata celor doi nu va fi una simpla deloc. Datorita deciziei luate, aceea de a se alatura universului zanelor, Philo si-a pierdut statutul de detectiv. Drept urmare, autoritatea afisata in sezonul 1 nu mai exista. Daca personajul lui Orlando Bloom va fi nevoit sa faca fata unor aventuri nenumarate, nici zana Vignette nu va fi scutita de probleme. Creatura magica interpretata de Cara Delevigne va intampina o multime de obstacole. Relatia amoroasa a celor doi protagonisti va fi presarata de nenumarate obstacole care nu se datoreaza doar schimbarilor petrecute in viata lui Philo ci si a schimbarilor ce au loc in viata lui Vignette. In momentul in care o vom revedea pe Vignette la inceputul sezonului 2 aceasta va fi aceeasi, insa in circumstante diferite.

Locuri noi si intrigi noi. Drept urmare, o multime de probleme noi, dar si locuri noi. Actiunea va avea loc in cel putin 2 tari noi in special datorita plecarii lui Imogen si Agreus, care au luat calea marii. Sezonul 2 al serialului Carnival Row va fi si ocazia perfecta pentru telespectatori de a descoperi o serie de intrigi politice. Vor avea loc tot felul de tensiuni geopolitice care vor creste, in sezonul 2 lucrurile devenind mai complexe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *