Cele mai bune filme de acțiune pentru a-ți face plinul de adrenalină

Ai impresia ca viata ta de zi cu zi este prea linistita si ca ii lipseste actiunea in ultima vreme? Nicio problema. Iata o lista cu cele mai bune filme de actiune care te vor ajuta sa iti faci plinul de adrenalina.

6 Underground. Vei gasi aici un Ryan Reynolds in forma maxima sub directia lui Michael Bay. Acest film introduce un nou tip de erou. 6 persoane care vin din locuri diferite ale lumii au dorinta de a-si sterge trecutul pentru a schimba viitorul. Echipa este reunita de One un misterios miliardar care are un singur obiectiv- sa faca in asa fel incat ca echipa sa si el sa fie uitat, dar actiunile lor niciodata.

John Wick. Aici Keanu Reeves este in costumului lui John Wick, un vechi asasin care incearca sa duca o viata linistita, de cand sotia sa a murit de o boala foarte grava. Intr-o noapte, gangsterii intra la el pentru a-i fura masina si ii ucid cainele ramas cadou de la sotia sa. Fara voia sa, isi reia vechiul stil de viata si o ia pe urmele criminalului.

Mad Max : Fury Road.
A patra parte a filmului Mad Max este o reusita pe toate planurile. Intr-o lume devastata, gasti de motociclisti si clanuri de canibali se infrunta in desert pentru apa si pentru benzina, ultimele resurse disponibile. Un fost politist este capturat de oamenii unui lider tiranic si se alatura revolutiei dusa de Furiosa.

Saga Jason Bourne. Jason Bourne este un spion de la un program top secret care vrea sa creeze soldatii perfecti. Devenit amnezic, incearca sa isi refaca viata, dar isi da seama de faptul ca multi il voiau mort… iata ocazia de a descoperi o saga emblematica celebra pentru realismul sau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *