Cele mai bune site-uri pentru a-ți crea un portofoliu online

Descopera selectia noastra a celor mai bune platforme pentru a-ti crea portofoliul online.

Fie ca esti fotograf, grafician sau student, in ziua de azi este esential sa detii un portofoliu online. Pentru a te ajuta sa iti promovezi munca am adunat aici cateva din cele mai bune site-uri care iti permit sa iti creezi un portofoliu online.

Behance. Behance este utilizat de numerosi artisti, graficieni, fotografi si animatori. Este un site de referinta pentru cei care isi doresc publicarea unui portofoliu online. De notat este faptul ca Behance face mai mult decat sa gazduiasca unele opere, portofolii. Este vorba si despre o retea sociala, un site de anunturi, de o platforma menita sa te ajute sa urmaresti actualitatea artistilor preferati si ofera si o galerie virtuala.

JournoPortfolio. Pe langa faptul ca este o platforma excelenta pentru scriitorii in devenire, JournoPortfolio detine avantajul de a pune in valoare orice opera vizuala. Acest editor online ofera o multime de functionalitati pentru crearea de continut intuitiv si fluid. Cu ajutorul lui JournoPortfolio ai posibilitatea de a salva instant imaginile in format PDF, sa descarci legaturi URL si sa iti regrupezi realizarile pe mai multe pagini. Poti in egala masura sa iti protejezi munca printr-o parola si sa iti personalizezi numele domeniului (.com).

Adobe Portfolio. Adobe Portfolio este un fel de versiune cu plata a lui Behance, un site care iti permite sa iti transformi portofoliul intr-un site reactiv. Platforma a fost dezvoltata astfel incat sa fie simplu de utilizat de oricine. Pe scurt, poti alege punerea in pagina, poti sa o personalizezi si sa o sincronizezi cu contul de Behance. Site-ul este optimizat in mod automat pentru a putea fi vazut de pe orice aparat. In plus, vei avea acces la Lightroom.

Wix. Wix este o platforma mai recenta, din ce in ce mai folosita pentru a crea portofolii online. Din decembrie 2017, aceasta permite chiar si elaborarea unor aplicatii mobile. Wix Code ofera o serie de functionalitati front-end si back-end gazduite in Wix Cloud precum si o serie de functii avansate care nu erau in trecut disponibile. Wix este gratuit atata timp cat publicitatea nu te deranjeaza.

Fabrik. Fabrik a fost special conceput pentru a ajuta designerii si cineastii sa isi puna in valoare munca online. Platforma nascuta in Londra gazduieste portofolii ale unora din cei mai prestigiosi artisti. Cu Fabrik ai posibilitatea sa alegi din peste 9000 de combinatii si diferite teme de modificat. Poti incerca Fabrik gratuit timp de 14 zile dupa care poti alege intre trei tipuri de abonamente.

Weebly. Weebly a fost inventat de catre trei amici studenti care isi doreau sa faciliteze promovarea muncii lor online. Actualmente, acest site propune numeroase functionalitati si un design superb. Ai chiar posibilitatea de a-ti deschide propriul magazin online cu ajutorul Weebly.

ViewBook. De la lansarea sa in 2009, ViewBook s-a dovedit a fi o alegere populara in randul fotografilor. Poti posta un numar nelimitat de fotografii si sa personalizezi afisajul. Fiecare imagine este stocata in Cloud-ul Viewbook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *