Dramele care au afectat apariția unor filme sau seriale

Serialele televizate sau filmele care se inspira din povesti reale ne sunt prezentate sub un unghi mai romantat, cel mai adesea. Dar se mai intampla ca programele noastre favorite sa prezinte din greseala sau sa deranjeze unele evenimente tragice sau realiste.

Sa luam drept exemplu filmul « The Hunt », o satira in care liberalii si conservatorii americani duc o batalie violenta fara final. Dar recentele atentate in masa din Statele Unite au determinat producatorii sa nu promoveze inca filmul, pana la calmarea spiritelor.

Aceste tipuri de incidente s-au mai intamplat de multe ori in trecut si au mai afectat productii gen « Spider-Man » sau « Bird Box », care au trebuit sa schimbe unele scene pentru a nu mai face referire la unele scene reale.

The Hunt. The Hunt este un nou film satiric ce ar trebui sa apara in toamna anului 2019, in curand deci. Filmul, care descrie batalia sangeroasa dintre liberali si conservatori si-a suspendat promovarea din cauza recentelor atentate din Statele Unite.

Bastille Day. In anul 2016, Idris Elba a jucat in “Bastille Day”, un thriller care prezinta doi agenti care au raspuns atentatului de la Paris. Atacul terorist din 14 iulie 2016, i-a convins insa pe producatori sa amane aparitia filmului.

Spider-Man. Aparut in 2002, filmul are o scena in care super-eroul escaladeaza World Trade Center. Scena a fost insa taiata la montaj dupa atentatele din 11 septembrie 2001.

Death Wish. Bruce Willis a jucat intr-un remake al acestui film din 1974. Dar, atentatele in masa din Las Vegas au intarziat aparitia filmului cu cateva luni.

Men In Black II. Acest film in varianta sa originala, prezenta o scena cheie in varful World Trade Center. Dar secventa a fost schimbata si pana la urma se desfasoara pe Statuia Libertatii.

Friends. Producatorii acestui serial au trebuit sa modifice un intreg episod in care Chandler era arestat si interogat la aeroport dupa ce a facut o gluma nefericita cu o bomba.

Gone Baby Gone. Acest thriller misterios cu privire la disparitia unei fetite trebuia sa apara in anul 2007 in Regatul Unit. Dar in acelasi an, tanara britanica Medeleine McCann disparea ca prin minune in Portugalia. Din acest motiv, s-a amanat aparitia filmului pe marile ecrane. Pana la urma a fost difuzat in iunie 2008.

Bruno. Iti vine sa crezi sau nu, montajul acestui film a fost editat chiar in ziua premierei sale. Asta deoarece avea o scena in care Bruno o umileste pe LaToya Jackson, sora lui Michael Jackson, decedat chiar in ziua premierei filmului.

Supergirl. Dupa atentatele teroriste de la Paris din 2015, CBS a decis sa renunte la un episod in care eroina salva National City de o serie de atentate.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?