Emily in Paris – totul despre sezonul 2 de pe Netflix

Emily si Gabriel vor fi in sfarsit fericiti impreuna? Acest lucru se intreaba toti abonatii Netflix care au devorat deja primul sezon din Emily in Paris. Serialul cu Lily Collins va avea dreptul la un nou sezon? Daca da, atunci cand?

Din familia serialelor « feel good » face parte si noul serial Netflix, Emily in Paris. O frumoasa comedie romantica pe placul tuturor. O vom regasi pe tanara in capitala franceza pentru un sezon cu numarul 2?

Sezonul 2 de la Emily in Paris. Vineri 2 octombrie, a aparut online serialul Emily in Paris. Cele 10 episoade care au in jur de o jumatate de ora au fost devorate de abonatii din lumea intreaga. Si cu totii se intreaba daca serialul va avea un nou sezon.

Creatorul serialului, Darren Star, a declarat in mai multe interviuri ca inca nu a primit aprobarea pentru sezonul 2 de la serial de la Netflix. In orice caz, a declarat ca spera ca vor reveni la Paris pentru a filma din nou sezonul 2 al serialului, dar trebuie intrebata si platforma Netflix daca este de acord.

Gigantica platfroma de streaming ar trebui sa anunte in saptamanile urmatoare daca va urma o noua serie de episoade.

Care este castingul pentru sezonul cu numarul 2?

Ar trebui sa existe noi personaje pentru sezonul 2, dar ii vom regasi cu siguranta si pe cei pe care ii adoram deja.

Mai intai, Emily, interpretata de catre Lily Collins se va intoarce, bineinteles. La fel ca si actorul Lucas Bravo, care il interpreteaza pe frumosul Gabriel. Pentru ca triunghiul amoros sa fie complet, Camille Razat, dulcea Camille va aparea si ea, bineinteles in noul sezon. O vom regasi si pe Ashley Park, frumoasa Mindy.

In ceea ce priveste personajele secundare, ii vom regasi, speram si pe Philipine Leroy- Beaulieu si pe versatila Sylvie, William Abadie alias Antoine sau pe Bruno Gouery sau pe Samuel Arnolds.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *