Family Business: serialul Netflix reînnoit pentru sezonul cu numărul 3

Sezonul 2 al serialului Family Business a inceput sa fie difuzat pe Netflix incepand cu data de 11 septembrie. Ceea ce inseamna ca familia Hazan s-a reintors pe micile ecrane si in egala masura afacerea lor ilegala. Si se pare ca si un sezon cu numarul 3 este deja in pregatire.
Este oficial, Netflix a anuntat de curand ca serialul francez Family Business va beneficia de un sezon cu numarul 3. In acest sens, platforma de streaming a partajat pe contul sau de Twitter un clip video scurt insotit de urmatorul mesaj: ceva nou pentru voi…chiar daca inca nu exista nicio data oficiala de difuzare pentru acest nou sezon, ne putem imagina o difuzare pentru inceputul anului 2021.

Sase noi episoade ale serialului Family Business sunt disponibile pe Netflix, episoade ce marcheaza reintoarcerea lui Jonathan Cohen, Gerard Darmon, Julia Piaton si Louise Coldefoy, pentru sezonul cu numarul 2 al serialului. Fanii se intreaba deja daca va exista un sezon cu numarul 3. Chiar daca nu a fost comunicata nicio informatie oficiala inca – deoarece este mult prea devreme pentru acest lucru – actorul principal a oferit deja cateva indicii.

Intrebat in cadrul unui interviu cu privire la un posibil nou sezon al serialului, Jonathan Cohen a spus ca ceea ce face el se numeste spoiler dar ca nu este grav. Acesta a spus ca noul sezon va semana putin cu La Casa del Papel, serialul ar putea sa isi schimbe numele si sa isi spuna La Family Casa del Business. Casa del Papel a ajuns la sezonul cu numarul 5 pe Netflix, cel mai nou sezon urmand sa fie difuzat incepand cu 2021. Ultimul episod al serialului Family Business se termina in suspans pentru familia Hazan dar si pentru fani. Acestia din urma vor avea posibilitatea sa vada povestea continuand anul viitor…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *