Good Doctor sezonul 3 – o moarte, cuplul format din Shaun/Carly, iată tot ce trebuie să știi

Miercuri, 30 octombrie, TF1 1 a difuzat ultimele doua episoade din sezonul 2 al serialului The Good Doctor. Serialul cu Freddie Highmore revine saptamana viitoare pentru lansarea celui de-al treilea sezon insa, daca nu mai ai rabdare pana atunci, noi iti spunem tot ce trebuie sa stii despre acest nou sezon. O moarte, evolutia cuplului Shaun/Carly, o multime de bulversari, iata tot ce trebuie sa stii.

Fara pauza pentru serialul The Good Doctor. In timp ce americanii au trebuit sa astepte numai putin de sapte luni intre sezonul 2 si sezonul 3 al serialului, TF1 incepe difuzarea saptamana viitoare, in timp ce sezonul 2 abia s-a incheiat, pe data de 30 octombrie. La finalul celui de-al doilea sezon Shaun s-a alaturat din nou programului de chirurgie si o invita pe Carly sa iasa cu el. De cealalta parte, Lim primea o oferta pentru a deveni seful sectiei de Chirurgie in urma concedierii dr-ului Han fapt ce pune relatia sa cu Melendez in pericol.

Shaun si Carly, un cuplu facut sa dureze? Daca visezi sa il vezi pe Shaun in cuplu cu Lea in serialul The Good Doctor avem o veste proasta pentru tine. In primele episoade deja difuzate in SUA este mai mult decat clar ca Shaun va ramane cu Carly. Relatia dintre ei nu este deloc simpla deoarece tanarul chirurg este cam dezamagit de prima lor intalnire. Insa, datorita sfaturilor oferite de Lea si de Claire, acesta se va apropia incetul cu incetul de colega sa.

Schimbari la spital. Vor exista mai multe schimbari in cadrul spitalului St.Bonaventure. Schimbari care incep odata cu promovarea lui Lim care devine sefa sectiei de Chirurgie. Insa asta nu este totul. Glassman se va reintoarce la spital pentru a conduce clinica si Dr. Andrews, inlaturat de la postul de presedinte din centrul spitalicesc la sfarsitul sezonului 2 va reveni ca simplu chirurg.

O moarte. Moartea se invita in serialul The Good Doctor. Nu este vorba despre un personaj principal insa acest deces o va afecta enorm pe Claire. In episodul 3 care va marca o premiera in chirurgie pentru aceasta, mama sa va fi victima unui accident de masina mortal. Claire se va simti vinovata deoarece mama sa, dependenta de alcool, a gasit o sticla de sampanie pe care o pastra pentru a sarbatori si a baut-o.

O casatorie. Din fericire, vor exista si momente fericite in noul sezon al serialului The Good Doctor. Este vorba despre casatoria dintre Glassman si Debbie. Cu toate acestea, cuplul va trece prin cateva incercari mai ales dupa ce chirurgul afla ca sotia sa poseda o arma de foc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *