Grey’s Anatomy – sezonul 17 va fi foarte diferit din cauza Coronavirusului

Lansarea sezonului cu numarul 17 al celebrului serial medical este prevazuta pentru 12 noiembrie. Insa, numeroase schimbari sunt prevazute in program in aceste noi episoade din cauza masurilor sanitare impuse de Coronavirus.

Sezonul cu numarul 17 din Grey’s Anatomy este cu siguranta unul inedit. Aceste noi episoade vor avea fara doar si poate o savoare particulara, incepand cu masurile sanitare puse la cale din cauza pandemiei globale. Astfel ca, Krista Vernoff a dezvalui recent intr-un interviu ca nimic nu va mai fi ca si pana acum.

Conform producatoarei, nu vom mai vedea spitalui Grey Sloan Memorial plin de medici si de pacienti. Se va schimba astfel ritmul si atmosfera din serial. Iar efectele camerei de luat vederi sunt in asa fel folosite incat sa para ca oamenii sunt apropiati, chiar daca nu sunt. Asta din cauza distantarii sociale, bineinteles.

Coronavirus are de asemenea un rol principal si in intriga serialului. Asta la fel ca si alte seriale precum The Good Doctor sau The Resident. Grey’s Anatomy vat rata deci si el tema pandemiei. Dar nu se va exagera, deoarece Krista este de parere ca oamenii s-au saturat de pandemie deja si ca se uita la serial pentru a se relaxa si uita de toate.

Dar este important sa se spuna aceasta poveste deoarece este cel mai important eveniment medical din vietile noastre. Si Coronavirusul este un lucru care a schimbat medicina si vietile noastre pentru totdeauna.

Si trebuie ca aceasta poveste sa fie spusa. Nu exsta deci nicio sansa ca serialul sa nu prezinte ceea ce se intampla acum in vietile noastre. Deja cei care se ocupa de serial au vorbiti cu medici reali despre pandemie iar povestile lor din acest an au fost diferite. Deci serialul are o responsabilitate enorma de a spune aceasta poveste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *