Honor 9X și Kirinul sau 810 vor fi oficializați în câteva săptămâni

In timp ce Honor 8X era anuntat in septembrie anul trecut in China, succesorul sau ar putea vedea lumina zilei mai devreme anul acesta. Honor a invitat deja presa din China la o prezentare oficiala pe data de 23 iulie.

In mod traditional, gama X de la Honor este ultima serie a constructorului care se reinnoieste an de an. Astfel, Honor 7X a fost lansat in octombrie 2017 in timp ce Honor 8X a fost prezentat in China in august 2018 inainte de a fi lansat in Europa in septembrie. Pentru Honor 9X se pare ca se va devansa putin calendarul. George Zhao, presedintele marcii chineze apartinand Huawei a anuntat deja pe reteaua sociala chinezeasca Weibo ca urmeaza sa organizeze o conferinta pentru prezentarea oficiala a lui Honor 9X. Aceasta va avea loc pe data de 23 iulie. Presedintele va profita de aceasta conferinta pentru a ne aminti obiectivul principal al gamei X, acela de a democratiza tehnologiile rezervate gamei premium, aducandu-le la telefoane din gama mid range.

Un nou procesor Kirin in program
Va amintim faptul ca grupul Huawei tocmai a lansat in China Huawei Nova 5, dotat cu noul procesor Kirin 810. Beneficiind de un procesor octa-core si de Cortex A76 pentru performante excelente, acest procesor este cel care ar putea fi folosit si pentru telefonul Honor 9X. De altfel, unele zvonuri sustin in egala masura varianta unei versiuni Pro pentru Honor 9X, la fel ca si pentru Nova 5, care va fi echipat cu un Kirin 980. Aceasta versiune ar beneficia in egala masura de cele mai bune aparate de pe piata in partea dorsala. Telefonul va fi dotat cu o camera foto tripla de 24+8+2 mpx. In schimb, in partea din fata se va afla o camera de 20 mpx. Pentru moment, nu exista detalii cu privire la pretul lui Honor 9X.

Vom afla mai multe despre Honor 9X in timpul prezentarii oficiale, asteptata pentru data de 23 iulie. Conform obiceiului, telefonul ar trebui sa fie disponibil pe piata europeana la cateva saptamani de la oficializarea sa in China.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *