iPhone 12 – data lansării, preț și noutăți

[iPhone 2020] 5G, procesor A14 bionic si camera din spate 3D, iata pe scurt cateva din principalele noutati cu care vine noul iPhone 12. Succesorul telefoanelor iPhone 11 si iPhone 11 Pro va fi lansat undeva la jumatatea lunii septembrie 2020. Drept urmare, Apple pregateste deja lansarea noii generatii de iPhone. Succesorii modelelor mai recente iPhone 11, 11 Pro si 11 Pro Max ar trebui sa fie in numar de trei in 2020. Inca nu se cunoaste cu exactitate numarul acestora insa numele acestora ar putea fi iPhone 12, 12 Pro si 12 Pro Max.

Urmatoarele telefoane iPhone ar trebui sa beneficieze de un numar mare de noutati dat fiind faptul ca gama lansata in 2019 nu a profitat prea tare de noutati. Un model interimar, iPhone SE2, vandut incepand cu 400 de euro, ar trebui sa fie prezentat in primavara viitoare.

Data lansarii. iPhone 12 ar trebui sa fie prezentat in mod oficial la jumatatea lunii septembrie 2020, in timpul unei keynote la Cupertino, pentru o comercializare cateva zile mai tarziu.

Pret. Gama din 2020 va face parte tot din gama premium si viitoarele iPhone ar trebui sa se vanda la preturi cuprinse intre 800-1600 de euro, in functie de gama si de capacitatea de stocare.

Zvonuri cu privire la noutatile aduse
5G – speram sa avem parte de 5G in 2019…insa abia in 2020 isi va face aparitia tehnologia 5G pe telefoanele iPhone conform unui articol publicat recent. Ceea ce ii va permite lui Apple sa isi ia revansa in fata concurentilor.
Breton – design-ul telefoanelor iPhone va evolua in mod sensibil iar previziunile sustin ca vor avea un breton mult mai mic. Unii sustin chiar ca va disparea definitiv de pe telefoanele lansate in 2020. Am putea avea de-a face cu un ecran AMOLED 100% borderless. Senzorii necesari entru Face ID si recunoasterea faciala 3D vor fi integrati in marginea superioara.
Procesor A14 bionic. Procesorul in 2020 va fi A14 bionic de la Apple. O premiera in universul Apple si se pare ca acesta din urma continua sa imbunatateasca capacitatea telefoanelor noi lansate pe piata in materie de tratament al imaginilor si IA.
Camera dorsala ToF. O mare inovatie, de perspectiva. Apple ar fi pe cale sa dezvolte un modul de camera 3D pentru partea dorsala. Acest modul, cunoscut sub numele de senzor ToF ar dota cele doua modele din gama premium care urmeaza sa fie lansate de Apple in 2020. Noua functionalitate va permite camerei sa identifice mediul in care se afla utilizatorul si sa o retranscrie in realitate augmentata, in sanul aplicatiilor si jocurilor.
Ecranele vor fi, cel mai probabil de 5,4 inchi pentru versiunea de baza si 6,1 si 6,7 pentru versiunile premium.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *