Jocul The Division 2 este distractiv și plictisitor

The Divison 2 este un joc interesant, dar si distractiv in acelasi timp, cu toate ca pe masura ce-l joci, devine destul de plictisitor. Desi acest joc este un shooter care te va tine in priza, pe partea de naratiune, el nu sta prea bine, de aceea exista o probabilitate ca acest joc sa nu fie atat de indragit de un numar mare de persoane.

Acest joc imbunatateste formula introdusa initial in The Division, el trasand cateva linii importante in ceea ce priveste viitorul francizei. Primul joc al acestei francize nu este atat de interesant totusi, el fiind pe alocuri chiar plictisitor, dar odata cu acest al doilea joc, lucrurile s-au mai imbunatatit.

Unii gameri si-au dat seama inca din beta ca acest joc nu este unul chiar atat de reusit precum spun producatorii, de aceea au pornit o multime de zvonuri cum ca nici produsul final nu va fi unul care sa dea pe spate jucatorii. Se pare ca lucrurile s-au intamplat fix in acest mod si anume jocul The Division 2 este unul destul de plcitisitor.

El continua actiunea primului joc, la sapte luni dupa actiunea precedentului. Locul se schimba totusi, actiunea avand loc de data aceasta in Washington. New York-ul este astfel inlocuit cu Wahsington si se face si o trecere de la atmosfera geroasa din New York, la cea varatica din Washington. Va trebui sa reprezinti un nou agent al The Division, fiind chemat la Washington, de catre o femeie care nu stie cine esti.

Mai departe, situatia nu devine mai interesanta, nici macar in momentul in care presedintele apare in peisaj. Din pacate, acest joc se aseamana foarte bine cu primul, el folosindu-se de poveste doar pentru a te atrage in joc, dar apoi te dezamageste. Situatia in capitala SUA nu este una placuta, lucrul pe care va trebui sa-l faci fiind sa restabilesti ordinea in acest oras.

Majoritatea misiunilor sunt de tipul mergi acolo si ajuta pe cineva, apoi raspunde la un anumit atac. Nu exista nici un fel de punct culminant in joc si nu exista nici un fel de personaj memorabil. Jocul nu prezinta nici macar un final satisfacator.

Personajul principal nu are voce, el primind doar ordine si executand aceste ordine. Graficienii si artistii isi fac insa foarte bine treaba creand o versiune memorabila a Washingtonului. Fiecare colt de pe harta are un scop si nimic nu este realizat de mantuiala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *