The Kissing Booth 2, continuarea confirmată de Netflix

Veste buna pentru toti adeptii filmelor romantice. Netflix a decis sa ofere o continuare serialului The Kissing Booth, care a cucerit inima unui numar mare de persoane abonate la aceasta platforma de streaming.

Netflix, acest paradis al romcom-urilor da din nou lovitura. The Kissing Booth, film pe care cu totii l-am adorat vara trecuta revine pentru o a doua parte. Pe contul sau de Instagram Netflix a confirmat zvonurile din ultima perioada, o veste buna pentru o mare parte din abonatii Netflix.

The Kissing Booth 2, confirmat pe Instagram
Intr-un clip video scurt, postat pe contul oficial de Instagram, ii putem observa pe cei doi actori principali din film, Joey King (Elle) si Joel Courtney (Lee) pe punctul de a instala celebra cabina de saruturi din film. Pentru a confirma aceasta continuare a filmului cei doi actori au adaugat numarul 2 pe cabina cu saruturi inainte de a face o serie de miscari de dans.

The Kissing Booth, un film romantic
Chiar daca avem pentru moment putine informatii despre partea a doua a filmului, nu putem decat sa intuim faptul ca dragostea va fi principalul subiect al filmului, la fel ca si in prima parte. In prima parte, Elle se indragosteste nebuneste de fratele mai mare al lui Lee, cel mai bun prieten al sau. Se trezeste in fata unei dileme: sa profite din plin de dragoste cu frumosul Noah si sa riste sa strice frumoasa relatie de prietenie cu Lee sau sa incerce sa isi tina in frau sentimentele pentru a nu-l rani pe Lee? In cele din urma, in cel mai mare secret, intre Noah si Elle se infiripa o relatie de iubire, dupa un sarut pasional in cabina de saruturi. Dar, la scurt timp, Lee descopera aceasta idila si intre cei trei protagonisti au loc o multime de conflicte si de situatii tensionate.

Va trebui sa avem rabdare putin pana cand va fi lansata a doua parte a filmului pentru a afla ce s-a intamplat cu relatia de iubire dintre Noah si Elle si cu relatia de prietenie dintre Elle si Lee.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?