Top seriale HBO pentru anul 2020

HBO va fi unul din ultimele canale ce se va angaja in cursa sau razboiul platformelor de streaming cu serviciul sau nou HBO Max, care va fi lansat in luna martie 2020. Si asteptand lansarea noului sau spin-off, de la serialul „Game of Thrones”, canalul a dezvaluit de curand care sunt serialele sale pentru anul 2020.

Seriale cu care spera ca va face concurenta canalelor Disney, Netflix, AmaZon, Apple si Peacock.

Serialele care vor fi reinnoite.

Westworld. Este unul din cele mai populare seriale de la HBO. Reinnoit pentru inca un sezon nou, mai scurt decat celelalte doua, noul sezon se pare ca se va desfasura intr-o parte a parcului populata de nazisti, dar si in exteriorul acesteia.

The Righteous Gemstones. Familia de evanghelisti super ciudata si super funky revine pentru sezonul cu numarul 2. Departe de a fi un sfant, John Goodman, pastorul texan este in plina criza existentiala si fiul sau viseaza doar sa ii ia locul.

The New Pope. Urmarea de la „The Young Pope”, acest serial John Malkovich il va inlocui pe Jude Law.

Room 104. Viitorul sau era cam nesigur, dar se pare ca acest serial a fost reinnoit pentru sezonul cu numarul 4. In acest serial al fratilor Duplass, misteriosii clienti ai unei camere de hotel au mereu ceva infricosator si ciudat in ei.

Continuturile inedite. HBO se insipira si el la randul sau din opera lui Stephen King si alege sa transpuna pe micul ecran, best-sellerul sau, „The Outsider”.O ancheta este deschisa dupa moartea unui baiat de 11 ani, gasit mutilat intr-o padure. Suspectul, un profesor de engleza, tata si coach de baseball este acuzat peste noapte de crima.

Betty. HBO se apuca si de sporturi extreme. Acest mini serial spune povestea unui grup de skatere new-yorkeze, intr-o cultura dominata in mare parte de barbati.

January22nd. Un serial care va explora in 12 episoade subiectul consimtamantului sexual in lumea noastra contemporana care este condusa de noi reguli sau coduri de conduita, totul prin viata sentimentala a Arabellei ai a prietenilor sai londonezi.

Avenue 5. Imaginat de Armando Iannucci, cel care a creat si „Veep”, acest serial exploreaza tema turismului spatial care este la indemana tuturor.

The Third Day. In acest serial mini de doar sase episoade, Jude Law renunta la toga sa de papa si se trezeste prizonier pe o insula misterioasa, cu cei mai ciudati locuitori care il confrunta cu traumele sau sechelele sale din trecut si care il izoleaza in fiecare zi tot mai mult de lumea din jur.

Perry Mason. Un detectiv prIvat care este bantuit de amintirea razboiului de care nu mai poate sa scape. Este scris de cel care a reAlizat „True Detective” si este gandit ca si el in sezoane scurte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *