Xiaomi Mi 9 – ce știm până în prezent

Xiaomi Mi 9 este succesorul lui Mi 8 – un smartphone cu breton care a sedus un numar destul de mare de persoane, in mare parte datorita design-ului sau apropiat de cel al lui iPhone X, sistemului de recunoastere faciala 3D securizat si versiunea sa Explorer cu un spate transparent. Mi 9 va fi lansat pe data de 20 februarie, in aceeasi zi cu conferinta programata de Samsung. Un telefon care propune o camera foto tripla, un senzor de amprenta integrat in ecran si multe altele.

La peste 9 luni de la lansarea oficiala a lui Mi 8, ne asteptam ca acest constructor sa isi prezinte succesorul in timpul conferintei MWC de la Barcelona care va avea loc la sfarsitul lunii februarie. Mi 8 se distinge prin design-ul sau, asemanator cu cel al lui iPhone X, cu un breton si cu o camera foto dubla. Acest smartphone a fost printre primele de pe piata care propune un senzor de recunoastere faciala 3D care ar putea rivaliza fara probleme cu Face ID. Sau magnifica versiune Explorer al carui spate transparent lasa sa se intrevada unele componente interne. Atunci este de inteles faptul ca unii asteapta cu nerabdare lansarea noului model Xiaomi Mi 9. Cu cateva zile inainte de posibila data de lansare, iata ce informatii avem.

In ceea ce priveste pretul, Mi 9 nu va costa mai mult de 400 de euro pentru varianta standard cu 6 GB RAM si 128 spatiu de stocare. O versiunea mai bine echipata va fi in egala masura disponibila si probabil si o versiune Lite pentru bugetul mai restrans.

Mi 9 va fi dotat cu ultimul SoC Snapdragon 855 de la Qualcomm, cuplat la 6GB RAM si 128 GB spatiu de stocare. Va dispune de un ecran AMOLED de 6,4 inchi, cu un breton in forma de U si o rezolutie de 1080p. In ceea ce priveste camera foto, ar trebui sa gasim un senzor Sony IMX 586 de 48 MP si un senzor de 12 MP si un al treilea senzor foto cunoscut sub numele de Time of Flight pentru a capta profunzimea campurilor 3D. acumulatorul va fi unul de 3500 mAh, mai mult decat confortabil.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?